Хипо: Нови визуелни идентет и кредитна кампања

Хипо Алпе Адриа банка Бања Лука остварила је у првих три мјесеца ове године добит од пет милиона КМ, док је њена укупна актива на крају прошле године износила 1,5 милијарди марака, изјавио је директор банке Самуел Влчан. Влчан рекао је у Бањој Луци да су укупни кредити банке у прошлој години износили 1,24 милијарде, […]

понедељак, април 4, 2011 / 20:20

Хипо Алпе Адриа банка Бања Лука остварила је у првих три мјесеца ове године добит од пет милиона КМ, док је њена укупна актива на крају прошле године износила 1,5 милијарди марака, изјавио је директор банке Самуел Влчан.

Влчан рекао је у Бањој Луци да су укупни кредити банке у прошлој години износили 1,24 милијарде, а укупни депозити 1,08 милијарди КМ, што Хипо банку Бања Лука и даље чини највећом банком на тржишту Републике Српске и четвртом банком у БиХ.

Он је додао да се биљежи први позитиван тренд у смањењу резервација за неквалитетне услуге, те да су расходи по каматама и накнадама значајно смањени у односу на први квартал прошле године.

"Финансијски извјештаји за прва три мјесеца показују да је Хипо банка врло функционална и да је на вријеме почела процес реструктуирања кредитног портфолија, смањења трошкова и подигла ниво квалитета и брзину пружања услуга", рекао је новинарима Влчан, који је данас у Бањој Луци представио нови визуелни идентитет банке под слоганом "Са Вама. Уз Вас. За Вас".

Директор Хипо Алпе банке најавио је и велику кредитну и штедну кампању коју ова банка проводи у 2011. години у оквиру које је припремљено 20 милиона КМ за стамбене кредите грађана и милионски износи за ненамјенске и кредите за олакшање постојећих кредитних обавеза, по врло повољним каматним стопама и знатно нижим накнадама.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *