Хипо банка подијелила награде

Милица Станивуковић из Козарске Дубице, студент економије на бањoлучком факултету, освојила је прву награду у износу од 15 хиљада КМ на Хипо Виса поклон картици у наградној игри "За Хипо штедише увијек више", коју је за своје клијенте организовала Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука. Све штедише Хипо банке које су у периоду од 04.04.2011. до […]

уторак, септембар 20, 2011 / 12:39

Милица Станивуковић из Козарске Дубице, студент економије на бањoлучком факултету, освојила је прву награду у износу од 15 хиљада КМ на Хипо Виса поклон картици у наградној игри "За Хипо штедише увијек више", коју је за своје клијенте организовала Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Све штедише Хипо банке које су у периоду од 04.04.2011. до 30.06.2011. године орочили најмање 500 ЕУР/1.000,00 КМ на 13 или 18 мјесеци имале су право да активно учествују у овој наградној игри.

Извлачење награда обављено је 09. септембра 2011. у сједишту Хипо банке у Бањој Луци.

Друга награда у износу од 10 хиљада КМ на Хипо Виса поклон картици отишла је у руке бањолучанина Николе Копање. Трећи срећни добитник је Зора Шарић, такође из Бање Луке, која је освојила пет хиљада КМ на Хипо Виса поклон картици.

„Хипо банка је и овом наградном игром показала да увијек иде корак даље када су у питању односи према клијентима који су се одлучили за Хипо штедњу и банци указали највећи степен повјерења. Хипо банка ће и даље приређивати наградне игре и посебне понуде за своје највјерније штедише, али и кориснике других производа и услуга и наставити изградњу партнерског односа који се заснива на повјерењу и сигурности.“, каже Маја Комљеновић, водитељ Одјела управљања производима Хипо Групе у Босни и Херцеговини.

У исто вријеме сестринска Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостара извукла је такође три срећна добитника, а фонд награда је био идентичан.Оставите одговор