Хипо банка генерални спонзор 138. Невесињске олимпијаде

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука генерални је спонзор 138. Невесињске олимпијаде, најмасовнијег културно-спортског догађаја на простору Источне Херцеговине. Невесињска олимпијада, са пратећим програмом, одржаће се у времену од 11. до 18. августа 2013. године. „Због великог повјерења које уживамо међу грађанима Невесиња, Хипо банка је и ове године, и то једанаесту заредом, издвојила значајна финансијска […]

среда, 31 јула, 2013 / 14:50

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука генерални је спонзор 138. Невесињске олимпијаде, најмасовнијег културно-спортског догађаја на простору Источне Херцеговине. Невесињска олимпијада, са пратећим програмом, одржаће се у времену од 11. до 18. августа 2013. године.

„Због великог повјерења које уживамо међу грађанима Невесиња, Хипо банка је и ове године, и то једанаесту заредом, издвојила значајна финансијска средства како би допринијела процесу очувања локалне традиције и културе.“, каже Митар Буха, водитељ пословнице Хипо банке у Невесињу.

Начелник општине Момчило Шиљеговић изразио је захвалност Хипо банци на финансијској подршци коју ова банка већ једанаест година пружа Невесињској олимпијади.

„Хипо банка је значајан партнер привреде и становништва општине Невесиње, препознатљива по пружању квалитетних финансијских услуга.“, истакао је Шиљеговић подсјећајући да је ова институција и редовни спонзор традиционалне августовске светковине која се одржава пуних 138 година. Он је нагласио да манифестација спорта, културе и туризма са најдужом традицијом у Републици Српској заслужује спонзорство најугледнијих финансијских институција, а таква је управо Хипо банка.

Хипо банка организовано и врло досљедно промовише политику друштвено одговорног дјеловања на тржишту Републике Српске, настојећи да се на овај начин захвали својим клијентима и грађанима локалних заједница за указано повјерење током ове и протеклих година.Оставите одговор