Хиљаду евра и играте са Каспаровим

Посјета Гарија Каспарова Словачкој, данас и сутра, биће од великог значаја, како за привреднике и тако и за љубитеље шаха. Наводно је планирано да. Каспаров говори на конференцији "Велике идеје за ЦЕЕ". Његово присуство у Братислави такође ће одушевити аматерске играче шаха, јер ће се на симултанци моћи да одмјере снагу против бившег свјетског првака. […]

четвртак, октобар 13, 2011 / 12:42

Посјета Гарија Каспарова Словачкој, данас и сутра, биће од великог значаја, како за привреднике и тако и за љубитеље шаха.

Наводно је планирано да. Каспаров говори на конференцији "Велике идеје за ЦЕЕ". Његово присуство у Братислави такође ће одушевити аматерске играче шаха, јер ће се на симултанци моћи да одмјере снагу против бившег свјетског првака.

Каспаров, поред тога што је врхунски шахиста, он је и политички активиста. Зато се очекује да ће током конференције говорити о свом виђењу вођења државе и руске политике, али и о логичком и стратешком размишљању.

Ако сте заинтересовани да играте са легендом, можете присуствовати и онлајн турниру ЦхессФриендс.com гдје се бесплатно можете регистровати.

Турнир је резервисан за играче аматере, оне који немају званични ФИДЕ рејтинг, али и оне чији званични рејтинг не прелази 2.250 поена.

Котизација за играње износи 1.000 евра по партији, а сав новац ће отићи у добротоворне сврхе.

"Заиста смо узбуђени због ове симултанке", рекао је Марек Холева, из ЦхессФриендс.com и додао: "Управо зато желимо да нашу срећу подијелимо и са другим играчима."Оставите одговор