19:08 Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина

Хенкел запошљава 30 људи у Билећи

Изградња фабрике "Хенкел – цересит" у Билећи завршена је, према предвиђеном плану, а конкурс за пријем радика је окончан, потврђено је Срни у тој компанији. У фабрици су у току радови на детаљима, а свечано отварање заказано је за 11. јун. У "Хенкелу" су истакли да ће фабрика директно запослити 30 особа, те напоменули да […]

уторак, 26 маја, 2015 / 10:25

Изградња фабрике "Хенкел – цересит" у Билећи завршена је, према предвиђеном плану, а конкурс за пријем радика је окончан, потврђено је Срни у тој компанији.

У фабрици су у току радови на детаљима, а свечано отварање заказано је за 11. јун.

У "Хенкелу" су истакли да ће фабрика директно запослити 30 особа, те напоменули да ће тај број бити већи, с обзиром на сарадњу ове компаније са домаћим фирмама и шире ангажмане.

Радови на овом објекту извођени су у складу са најмодернијим техничким, технолошким и еколошким стандардима, а производиће се грађевински прашкасти производи на бази цемента за лијепљење плочица и термоизолацију објекта – висококвалитетни производи према којима је компанија позната широм свијета.

У "Хенкелу" је раније речено да су детаљне анализе и истраживања тржишта компаније резултирала високим оцјенама географског положаја општине Билећа, с обзиром на близину свих осталих тржишта гдје ће бити пласирани производи ове фабрике.

"За избор локације од великог је значаја близина добављача сировине мљевеног калцијум-карбоната који се налази у Билећи, а са којим ће фабрика бити у директној вези", рекли су у "Хенкелу".

Градња фабрике, која заузима површину од 6.000 метара квадратних, почела је у новембру прошле године.

Градоначелник општине Билећа Миљан Алексић каже да је од великог значаја за ову малу херцеговачку општину такав пројекат чијом реализацијом је омогућено запослење већег броја радника.

"Надамо се да ће доласком `Хенкела` у Билећу ова локална заједница привредно оживјети, те да ће и други инвеститори наћи интерес да улажу на овим просторима", рекао је Алексић.Оставите одговор