Хан Пијесак – Излило се 34,5 литара кише по метру квадратном

У општини Хан Пијесак домаћинства су због јаког невремена остала без струје и воде. За неколико часова, колико је трајало невријеме, излило се 34,5 литара кише по метру квадратном, а влажност ваздуха јутрос је 99 одсто. Јако невријеме и удари грома синоћ су остетили далековод Горњи Залуковик, а према првим процјенама квар би могао да […]

уторак, 24 маја, 2011 / 11:19

У општини Хан Пијесак домаћинства су због јаког невремена остала без струје и воде. За неколико часова, колико је трајало невријеме, излило се 34,5 литара кише по метру квадратном, а влажност ваздуха јутрос је 99 одсто.

Јако невријеме и удари грома синоћ су остетили далековод Горњи Залуковик, а према првим процјенама квар би могао да буде саниран данас до 12.00 часова, сазнаје Срна у услужном центру "Електро-Бијељина".

Квар на далеководу Горњи Залуковик оставио је без струје и извориште Краљева гора, па од синоћ становништво ове општине нема воде.

За неколико часова, колико је трајало невријеме, излило се 34,5 литара кише по метру квадратном, а влажност ваздуха јутрос је 99 одсто.