Гвардиола: Одлазим јер сам уморан, а не због Муриња

Одлазећи тренер Барселоне Пепе Гвардиола демантовао је данас спекулације да је одлуку да се повуче са клупе каталонског клуба донио због нарушеног односа са тренером Реала Жозеом Мурињом. „Наравно да Мурињо није утицао на моју одлуку. Не одлазим због њега, уосталом није он мој једини ривал. Тренери других екипа ме не умарају, али свакодневни рад […]

среда, мај 2, 2012 / 13:51

Одлазећи тренер Барселоне Пепе Гвардиола демантовао је данас спекулације да је одлуку да се повуче са клупе каталонског клуба донио због нарушеног односа са тренером Реала Жозеом Мурињом.

„Наравно да Мурињо није утицао на моју одлуку. Не одлазим због њега, уосталом није он мој једини ривал. Тренери других екипа ме не умарају, али свакодневни рад и свакодневно побјеђивање да”, рекао је Гвардиола шпанским медијима.

Он је на конкретно питање да ли ће се једног дана вратити на клупу Барселоне рекао:

„Стварно не знам”.

Гвардиола је прошлог петка саопштио да се после четири године повлачи са функције тренера Барселоне. Са Каталонцима је од 2008. године освојио 13 од могућих 16 трофеја, од чега двије титуле шампиона Европе и три титуле првака Шпаније. 

Повезано

       

       Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *