"Гугл +" обогаћује понуду игрицама

"Гугл" ће обогатити своју понуду игрицама које ће корисници моћи да играју са пријатељима и члановима породице на друштвеној мрежи "Гугл +". Одлука је била очекивана од када је компанија крајем јуна представила сервис који је рекламиран као алтернатива "Фејсбуку". Оваква стратегија исплатила се "Фејсбуку", пошто многи од његових 750 милиона корисника опсесивно узгајају виртуелне […]

субота, 13 августа, 2011 / 08:29

"Гугл" ће обогатити своју понуду игрицама које ће корисници моћи да играју са пријатељима и члановима породице на друштвеној мрежи "Гугл +".

Одлука је била очекивана од када је компанија крајем јуна представила сервис који је рекламиран као алтернатива "Фејсбуку".

Оваква стратегија исплатила се "Фејсбуку", пошто многи од његових 750 милиона корисника опсесивно узгајају виртуелне фарме или играју улогу шефа банде.

У намјери да задржи примат, "Фејсбук" је објавио унапређења својих игрица само неколико сати након што је "Гугл" најавио своју понуду.

Нове опције омогућиће корисницима "Фејсбука" да букмаркују своје омиљене игрице и да лакше прате шта играју њихови пријатељи.

Играчи ће убудуће моћи да испуне комплетан екран прозором са неком од игрица које су дизајниране специјално за ову друштвену мрежу.