Гроф Ђураз се докопао Кеша, Џонија Кеша

Гроф Ђураз и Господа наступиће данас у Демофест клубу у 22:00, а повод је – Ратарство, обрађивање или ти свирање обрада. Ако нисте примјетили, Фронтал.РС несебично подржава ову естрадну појаву, понајвише због његове антологијске нумере "Сфор, Кфор, Смор"; за коју се надамо да ћемо бити у прилици да је чујемо, пошто је офалила у посљедње […]

четвртак, октобар 21, 2010 / 19:13

Гроф Ђураз и Господа наступиће данас у Демофест клубу у 22:00, а повод је – Ратарство, обрађивање или ти свирање обрада.

Ако нисте примјетили, Фронтал.РС несебично подржава ову естрадну појаву, понајвише због његове антологијске нумере "Сфор, Кфор, Смор"; за коју се надамо да ћемо бити у прилици да је чујемо, пошто је офалила у посљедње вријеме на репертоару.

Ово је први пут у каријери да ће Гроф Ђураз обрађивати и прерђивати дјела свог омиљеног колеге и сапатника, Џонија Кеша. На менију ће се наћи се двадесет пјeсама које је, за вријеме живота, изводио Кеш лично.

Поред тога, посјетиоци ће бити у прилици да чују неке старе и неове хитове свог омиљеног Грофа.

Џони Кеш је амерички кантри (народњачки) музичар и пјевач. Кеш се сматра једним од најуицајњих америчких музичара двадесетог вијека. Кеш је познат по свом дубоком, јединственом бас-баритону, тутњави свог пратећег бенда Тројка из Тенесија, понашању, те црној одјећи због које је добио надимак "Човјек у црном".

Своје је концерте обично почињао реченицом "Здраво, ја сам Џони Кеш".
Већина Кешове музике, посебно оне из његове касније каријере, носила је теме туге, моралне патње и искупљења. У својој 55-годишњој каријери продао је више од 90 милона албума и зазузео "доминантну позицију у историји музике".

У његову част, естрадна појава Гроф Ђураз, окупио је музичаре и спремио за вас скоро два сата Кешовог репертоара.

Поред тога, сви који нису, имаће прилику да виде и пројекцију филма (Walk the line).
Улаз је бесплатан.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *