Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака

Постоји ли и један разлог да високи представник, не само у лику Кловна Валентина, већ као институција, уопште више и једног тренутка прима плату и уопште борави у Дејтонској Творевини? Ова институција, на челу са њим, све је само не непристрасни медијатор.

среда, 14 априла, 2021 / 11:59

Јован Дивјак је имао особености за припадност српском народу за живота, таман колико је то уочљиво на његовој сахрани. Још и више по томе ко га жали.

Управо је то путоказ који шаље и окупациона канцеларија ОХР, у смислу која врста "Срба" је прихватљива у тој непостојећој "мултиетничкој и недјељивој" БиХ.

Да је ово не само тешки безобразлук, стајање на једну страну у ратном сукобу три деценије након избијања рата, већ озбиљна политика којом се Инцко и његови потчињени поносе, јасно је из тога што је и сам ОХР скинуо ову фотографију са очито ТВ преноса, и објавио је уз хвалоспјеве једном појединцу који је одабрао ту страну, јер је ухваћен у продаји наоружања ЈНА из касарне у Кисељаку.

ОХР је одавно престао да постоји као било каква законодавна сила, сад је дефинитивно Лопаташ Инцко закопао и посљедњи трачак мимикрије ове окупационе и колонијалне полуге.

Бењамин Калај је био уљуднији од њега, па је бар забранио своју рођену књигу, у којој је прије узимања функције тврдио да су Босна и Херцеговина српске земље…