Грбић и Дас Ауто: Голф 2 и СДС су преживјели много веће недаће од Радојичића

Градоначелник Бањалуке нема разлога да се брине за судбину Голфа 2 и СДС јер су они преживјели много веће недаће од Игора Радојичића и увијек били у служби народа кад је било најтеже, поручио је др Славко Грбић, предсједник Градског одбора СДС Бања Лука.

четвртак, 2 јула, 2020 / 17:47

Одговарајући на Радојичићеве тврдње да бањалучки СДС личи на Голф 2 и да ово ауто вози мали проценат становника, др Грбић је поручио градоначелнику да изађе међу обичан народ и види шта они мисле и које аутомобиле возе.

"Радојичићу који је окружен свитом новопечених богаташа и прелетача поручујем да сиђе међу редове наших суграђана испред јавних кухиња и страних амбасада".

"СДС је увијек био у служби своме народу и баш као Голф 2 никад није издао за разлику од "плишаног Додика" Игора Радојичића који је изневјерио све оне који су му дали повјерење. Својим недораслим прозивањем СДС-а показао је да је само ситни партијски апарачик" – истакао је др Грбић.

Он је казао да је током мандата Радојичић показао незапамћени кукавичлук јер увијек кад су права Бањалучана била угрожена градоначелник би побјегао у мишију рупу.

"Фер и поштени избори у новембру ће показати колико Бањалучана вози скупоцјене лимузине, а колико Голф 2" – закључио је др Грбић.

Предсједник Градског одбора СДС-а је поновио да Радојичићево скрављење великог српског празника Видовдана, показало да он жели Бања Луку послушника, а не слободних грађана.

Саша Ловрић и Ламорџини

По овом питању огласио се и Ловрић, уз заиста несхватљиве грешке у писању СДС, које не престају. Такође, уколико Вукота Говедарица неће бити кандидат за градоначелника Бање Луке, крајње је бесмислено и политички неписмено помињати општински резултат кандидата за предсједника, са кандидатом за чело једног града.

Но, ево саопштења:

"Голф 2 данас вози 60 хиљада грађана Републике Српске и то је аутомобил који никада није оставио свог власника на цједилу. Радојичић треба да зна у какво год блато он и СНСД доведу српски народ, СДС ће помоћи народу да изађе из блата у које смо увучени Радојичићевом политиком" – истакао је Саша Ловрић, члан Извршног одбора СДС који је данас симболично пред Градску управу Бања Лука дошао Голфом 2.

Ловрић је казао да је Радојичић је на Видовдан окупио око себе друштво прелетача и папака који су дошли Ламорџинијем. Поршеом, Мерцедесом и БМВ-ом.

"Темељ Републике Српске су кости палих бораца, Српска православна црква и Српска демократска странка као једина државотворна странка старија и од Републике Српске. Ударом на СДС, Радојичић који се изјашњава као Црногорац, је ударио на темеље Републике Српске. Он треба о СДС-у да говори са поштовањем и спуштена погледа" – нагласио је Ловрић.

Ловрић је истакао да је тај Голф 2, како Радојичић назива СДС растурио СНСД на изборима 2018. године у Бања Луци.

"Радојичић треба да зна да је 2018. године захваљујући том Голфу 2, СДС остварио побједу јер је наш кандидат Вукота Говедарица имао 10 000 гласова више од СНСД-овог кандидата. То је воља грађана Бања Луке и СДС на ове изборе излази још јачи са још бољим очекивањима" – истакао је Ловрић.

Предсједник Подручног одбора СДС Сјевер 2 Жељко Раљић истакао је проблем уништавања градског зеленила као један важан проблем који градска управа не рјешава.

Ловрић и Раљић су перформансом испред Градске управе послали поруку да СДС очекује добар резултат на предстојећим изборима.

"Замолио би господина Радојичића да истражи ко је одговоран за губитак имовине Музеја, Медицинске електронике и Пољопривредне школе у Бања Луци. Нека говори о томе а не о СДС-у. Нека као Црногорац упути апел Црној Гори да се не напада српски народ и не руше наше светиње јер су то темељи православља и српства" – закључио је Ловрић.