Градоначелник Бање Луке има високу температуру, дужности преузео замјеник

У вечерњим сатима у уторак добио сам високу температуру и здравствене проблеме због чега сам се јавио на љекарске прегледе. У току су прегледи и утврдјивање дијагнозе. Све обавезе сам отказао до даљњег или их је преузео замјеник градоначелника, овим ријечима (наравно латиницом) на Твитеру се јавио Игор Радојичић.

среда, 11 новембра, 2020 / 12:30

Насловни фото, посљедња је фотографија Радојичића у јавности коју Фронтал.РС посједује. Направљена је на догађају Социјалистичке партије РС у хотелу Јелена, на којој изгледа доста здраво и носи маску свугдје сем за говорницом.

Но, политички противници овај, сасвим очекиван потез, доласка на представљање одборника странке која му је дала подршку кандидатури за нови мандат градоначелника Бање Луке, виде нешто другачије.

Атерирао или Ретерирао?

Бањолучки СДС даје своју визију због чега је Радојичић дошао на скуп СПРС, али нама није баш најјасније да ли је у овој интерпретацији питању "ретерирање" или "атерирање":

"Најбољи доказ панике у штабу СНСД је јучерашњи Радојичићев долазак на ноге предсједнику Социјалистичке партије Петру Ђокићу, чије кадрове је прије нешто више од мјесец дана он лично почистио из градских предузећа у Бањалуци, као и очајничка борба за гласове ДНС-а", истичу у СДС Бањалука.

Наводе да је разлог Радојићићевог атерирања спознаја да ће добар дио чланства СНСД-ових традиционалних коалиционих партнера свој глас на изборима дати Драшку Станивуковићу.