Говедарица: Позивам челнике МУП РС да обуставе срамна наређења

Умјесто што проводе терор над грађанима и претварају Бања Луку у европску престоницу насиља,руководећи функционери МУП-а требало би да покрену истрагу против људи у Тужилаштву који већ више од годину дана одбијају да пронађу убицу Давида Драгичевића, рекао је предсједник Српске демократске странке

петак, 21 јуна, 2019 / 18:02

.„Власт је својевремено намјерно амнестирала судије и тужиоце измјенама закона којим се каже да носиоци правосудних функција не могу одговарати због нечињења. Очигледно је да све док ови људи управљају МУП-ом и правосуђем, убиства због којих грађани траже правду остаће неразјашњена. Нећемо да живимо у држави у којој ће људи бити убијани а убице бити НН лица“ – казао је Говедарица.

Предсједник СДС је нагласио да грађани који сједе на клупама у парку ни на који начин не праве јавни скуп нити ремете јавни ред и мир у Бања Луци.

„Очигледно је и полицајцима непријатно извршавати задатке својих претпостављених који су уперени против грађана за које сви знамо да не ремете јавни ред и мир што је још један доказ да народ има проблем са режимом. Позивам челнике МУП-а да обуставе срамна наређења и прекину да злоупотребљавају своје надлежности и поштене полицајце за своје циљеве. Ако хоће да хапсе и батинају нека сами изађу на улицу“ – рекао је Говедарица.2 КОМЕНТАРА

  1. Говедарица позива челнике МУП-а да обуставе срамна наређења, а ја позивам њега да обустави ћутање о самолатиничењу Срба у Српској. Претпостављам да његова странка има везе са оном странком која је заслужна за стварање Републике Српске ,а која је рођена у ћирилици.

Оставите одговор