Господин у борби против либерашких будалаштина: Ако неки могу да промијене пол, могу и ја годиште

Пензионер Емил Рателбенд је започео судску битку јер жели да промијени своје годиште како би ишао на посао и постигао бољи успјех са женама на Тиндеру, популарном сајту за упознавање.

петак, новембар 9, 2018 / 20:46

Шездесетдеветогодишњи Холанђанин Емил Рателбенд сматра да ако трансродни људи могу да промијене пол, он би такође требало да има право да промијени свој датум рођења, пише британски Телеграф,

Емил би волио званично да има 49 година, јер су му доктори рекли да има тијело 45-годишњака, због чега је поднио захтјев да му се у документима датум рођења промијени у 11. марта 1969. иако је рођен 11. марта 1949.

„Ишао сам на љекарске прегледе и шта је то показало? Моје биолошка старост је 45 година“, истиче пензионер и гуру за самопомоћ.

Међутим, локалне власти су одбили да промијене његов датум рођења у званичним документима, а његова борба тек предстоји јер је случај отишао на суд у град Арнем у Холандији.

„Са 69 сам ограничен, са 45 могу да купим кућу, да возим другачији ауто, могу да радим. Кад на Тиндеру кажем да имам 69 година, жене престану да ми одговарају. Са 49 и овим лицем, имао бих више успјеха. Трансродне особе могу постићи да им у родном листу стоји други пол, на исти начин би требало да може да се промијени и старост“, истиче.

Овај случај је изазвао контроверзе у његовој земљи, али Рателбенд не мари за негативне коментаре. Тврди да је дискриминисан због старости и да компаније одбијају да запосле некога у његовим годинама.1 КОМЕНТАР

  1. А код нас људи прије 45 година старости иду лежати у луднице да добију пензију или ако не прође та фора онда почну обилазити манастире претворе се у тотално чупаву будалу са налазима и након тога пензија па у странку јер су тамо све курве.
    Нема упознавања преко интернета а нови ауто тако је лако имати продајом имовине од дједова или родитеља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *