ГОСН. И ГЂА. СМИТ (MR. & MRS. SMITH)

Продуцентски план и програм. Количина гримаса је у тачној сразмјери са уложеним новцем. Потпуно иста ствар као и Мексиканац, осим што је овдје Џулија Робертс замијењена Анџелином Џоли. Џулија, сироче, испухала. Како се Бред развео, а Анџелина усваја дјецу; успут се могу и смувати. Да и таблоиди имају од чега живјети наредних пола године. И […]

уторак, август 23, 2011 / 04:39

Продуцентски план и програм. Количина гримаса је у тачној сразмјери са уложеним новцем.

Потпуно иста ствар као и Мексиканац, осим што је овдје Џулија Робертс замијењена Анџелином Џоли. Џулија, сироче, испухала. Како се Бред развео, а Анџелина усваја дјецу; успут се могу и смувати. Да и таблоиди имају од чега живјети наредних пола године. И дуже, обзиром да развлаче брак. Све је овдје економски оправдано.

У филму је најбољи наслов. Искориштеност најчећег презимена у англосаксонком културном кругу, под којим (Џон Смит) се људи уписују при швалерацији у хотелске књиге.

Госн Јово Савић и његова жена су шпијуни. И то обоје. Врхунска класа, врхунски богата. Међутим, нешто им у браку не штима. Вјероватно зато, што не знају за истовјетно занимање овог другог. Али знају послодавци, и дарују им задатке при којима треба међусобно да се побију. Они то не успију, али ни не вјерују једно другом. Док не провале да су требали бити уклоњени. Јер брачна заједница на радном мјесту, није ствар добра за бизмис.

Све се наравно сретно заврши, уз мало ненадахнуте јурњаве у стилу Томб рајдера.

 

(Редитељ: Доуг Лиман Улоге: Бред Пит, Анђелина Џоли, Винс Вон)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *