Горан Додик: За Европу летимо, Евролигу играмо

Пошто је потврђено да ће се ове године пласман у Евролигу бити по пропозицијама АБА лиге поставило се питање инфраструктуре, односно да ли ће клубови успjети да испуне услове за играње елитног европског такмичења. Када је првопласирана Игокеа у питању, њен бивши предсjедник Горан Додик увjерава да ће клуб из Александровца бити спреман за Евролигу. […]

среда, 6 марта, 2013 / 14:24

Пошто је потврђено да ће се ове године пласман у Евролигу бити по пропозицијама АБА лиге поставило се питање инфраструктуре, односно да ли ће клубови успjети да испуне услове за играње елитног европског такмичења.

Када је првопласирана Игокеа у питању, њен бивши предсjедник Горан Додик увjерава да ће клуб из Александровца бити спреман за Евролигу.

“Аеродром у Маховљанима задовољава све услове за међународне летове, постоје и редовне линије за Цирих, Стразбур и остале европске градове. Дакле, ми идемо у елиту. Ако смо способни да на терену, такмичарски обезбиједимо пласман у Евролигу, онда можемо да испоштујемо и инфраструктуралне критеријуме, и нећемо дозволити да нам они буду препрека играња у Евролиги.

Већ смо у процесу отклањања одређених баријера и све ће бити завршено на време. Дакле, слободно пишите: Игокеа ће испунити све оно што је потребно за такмичење у Евролиги”, рекао је Горан Додик.

Лет за Цирих са аеродрома у Маховљанима свакако постоји, једном недељно, а за "Стразбур и остале градове" како каже Додик, летова ипак нема.

Бивши предсједник Игокее крајем јануара је постао познатији од свог брата, када је након дерби утакмице АБА лиге између Игокее и Црвене звезде, док су играчи Игокее славили са руководством клуба, један навијач Звезде ушао у терен и напао га. Инцидент се десио након што је брат предсједника Српске провоцирао навијаче Звезде, показујући им средњи прст.

Горан Додик је кажњен тромјесечном забраном уласка у дворане на утакмице Јадранске лиге док је клубу изречена казна у износу од 5.000 евра. Поднио је оставку на мјесто предсједника клуба.0 КОМЕНТАРА

  1. Смјешан си човјече и шта се ложиш кад је све јасно, једноставно немате квалитет да се пласирате у финале Ф4 а једино вам то може донјети пласман у Еуролигу … А што је још горе ко село жели у Еуролиги, па није Еуролига луда да вама глупим ретардима излази у сусрет, неће вас нико, терор можете проводити само над овим напаћеним народом али у Европу не можете!

  2. Господине бивши Предсједниче Великог Клуба, а ко ће то да плати?
    Ево ја ћу вам рећи, стока примитивна и затуцана.
    Народ глупи, који је омогућио да ваше дјечачке снове испуњавамо, па заграби из државне касе, па плаћај сеоске клубове!
    Радијатори хладни, град нема пара, али зато још столица у лакташкој дворани!
    Али, к`о што Др. Неле каже:“Радује ме једна истина…“, кад паднете, пашће и Игокее, дворане, Евролиге:)