Голосисе покушале украсти бебу Исуса из Ватиканских јаслица (ВИДЕО)

Вјероватно нико неће критиковати полицију Ватикана и још мање његово судство, као кад се нешто слично десило у саборној цркви у Москви.

понедељак, децембар 25, 2017 / 17:36

Наравно да неће бити ништа слично, као и сваки пут кад фејкњузери типа ЦНН покрену неку глупу или измишљену причу о Русији.

Фемен су пусирајотски дошле у Ватикан и показале сисе. И то су исто урадиле 2014. године, када је једна успјела да дигне лутку Исуса и узвикује слогане против католичке цркве.

Овај пут им то није пошло за руком.

Носиле су разне натписе на тијелу, од „Напаствована од стране цркве“ до „Вјерујем у истосполство“.

Организација је основана у Украјини 2008. године, а како је циљ постигнут у смислу изазивања грађанског рата и цијепања земље, сада су се преселиле у сигурнији и економски издашнији Париз, одакле лансирају своје протесте против црквених организација, хомофобије и других друштвених појава.

Као и у случају свих оваквих организација, које добијају изузетну покривеност у медијма Запада, поготово ако протестују у Кијеву или Москви, начин њиховог финансирања је обавијен велом тајне.

Своје експозитуре има широм свијета, а у документарцу више ових редова, документаристичка екипа Русије данас их је покушала „разодјенути“.2 КОМЕНТАРА

 1. Ма продају оне сисе на сат, мого бих се закунути да имају ценовник: ком.сиса/сат, па коме устреба нека плати. Пароле џабе, наручилац само да плати брисање.

 2. Ah da, kako su to vazne i interesatne vijesti.
  Mada je bilo jos vaznijih vijesti prosle godine kao:
  „Madonna Says She’ll Give A Blowjob To Anyone That Votes For Hillary Clinton“
  No vratimo se domacim temama.
  Imamo novog austrijskog kancelara koga treba dostojanstveno i sa puno paznje primiti.To je svojevremeno – dok je bio austrijski ministar uradila sa puno radosti Vesna Pusic.Kod nas bi ga mogla primiti predsjednica Vlade a na RTRS-u bi ga mogla primiti Vanja Furtula.
  A za pjesmu i svirku – zna se ko je zaduzen…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *