Глигорићеви другари: Ко намјешта послове Геоинжењерингу?

Поред Тихомира Глигорића, који је је заслужан за многе послове Геоинжењеринга, један од главних сарадника ове фирме је и начелник Општине Зворник – Зоран Стевановић. “Независне новине“ које су завртиле једну од ударних вијести на медијском небу РС, случајно или намјерно превидиле су једног од главних играча. Оно што “Независне новине“ не наводе у тексту […]

уторак, април 2, 2013 / 19:05

Поред Тихомира Глигорића, који је је заслужан за многе послове Геоинжењеринга, један од главних сарадника ове фирме је и начелник Општине Зворник – Зоран Стевановић.

“Независне новине“ које су завртиле једну од ударних вијести на медијском небу РС, случајно или намјерно превидиле су једног од главних играча.

Оно што “Независне новине“ не наводе у тексту о Геодетској управи и фирми “Геоинжењеринг“ је то да, поред Тодора Панића, велику улогу у “Геоинжењерингу“ има и начелник Општине Зворник (из редова СНСД), Зоран Стевановић.

Поред “Геоинжењеринга“ овај двојац управља и фирмама: “Крајинапремјер а.д“. Бања Лука, “Синови и оци“ д.о.о Бања Лука!

Све три фирме регистроване су на истој адреси –  Улица КОЗАРСКЕ БРИГАДЕ 18, 78 000 Бања Лука!!

Иначе овај двојац власник је и “Витинке“ Козлук и то баш преко заједничке фирме “Синови и оци“ – Тодор Панић је и предсједник Управног одбора “Витинке“, а Зоран Стевановић замјеник предсједника.

Све ово Стевановић признаје и у интервјуу за Респект!, од 27. септембра 2012. године и дословце каже:

– У струци сам радио само три године. На неки начин, и данас сам везан за професију, јер с цимером с факултета Тодором Панићем имам заједничку фирму из геодезије. Он је ту оперативац, ја сам само његов добар друг. Можда би се још бавио струком, да је остало „оно срећно вријеме“. Почетком немилих догађаја 1992. отишао сам у друге воде – каже Стевановић

“Геонжењеринг“ је у Зворнику добијао је скоро све послове из области геодезије, мјерења, просторних планова. На овај начин, само на неколико послова Стевановић је својој фирми намјестио oкo два милиона КМ користи, чиме је злупотријебио положај начелника општине Зворник, сазнаје Фронтал.

Списак неких послова можете погледати и на званичном сајту Геоинжењеринга под Референце.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *