Германски Инцест: Осморо дјеце са пасторком

БЕРЛИН – Нијемац стар 48 година оптужен је да је приморао своју пасторку на сексуалне односе и са њом добио осморо дјеце, као и да је сексуално злостављао свог пасторка и рођену кћерку, саопштио је данас портпарол суда у Кобленцу и најавио почетак суђења за сљедећу седмицу. Мушкарац је у медијима идентификован као возач камиона […]

петак, фебруар 11, 2011 / 03:36

БЕРЛИН – Нијемац стар 48 година оптужен је да је приморао своју пасторку на сексуалне односе и са њом добио осморо дјеце, као и да је сексуално злостављао свог пасторка и рођену кћерку, саопштио је данас портпарол суда у Кобленцу и најавио почетак суђења за сљедећу седмицу.

Мушкарац је у медијима идентификован као возач камиона Детлеф С. Он је оптужен у 350 тачака за сексуалне преступе и тежак сексуални напад на малољетнике.

Оптуженом се ставља на терет да је од 1987. до 2010. године злостављао ове три особе, као и да је наплаћивао организовање састанака двије жене са другим мушкарцима који су их злостављали.

"Често смо се питали откуд толико дјеце у његовој кући, нарочито зато што су толико личила на њега", изјавио је дневном листу "Рајн цајтунг" један од сусједа оптуженог.

Пасторка, стара 27 година, с очухом има седморо дјеце, узраста од 15 мјесеци до 11 година. Једно дијете је умрло.

Власти су алармиране када је мушкарчева рођена кћерка, стара 18 година, послала опроштајно писмо мајци, али је оно пало у руке њене полусестре, која је потом предала писмо социјалној служби, изјавио је адвокат жртве.

Мушкарац је ухапшен 10. августа 2010. године и од тада се налази у притвору. Што указује да је симптоматично како се касно у оваквим случајевима објављује да је до кривичног дјела овог типа уопште дошло. То све посдсјећа на случај Аустријанца Јозефа Фрицла (на фотографији) са готово једнако монструозном причом.

Отуђење модерних људи и небрига за прве комшије, омогућиле су Фрицлу да своју рођену кћерку држи у заробљеништву и направи јој седморо дјеце.
0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор