Гаврановић: За непокошену траву криво је вријеме, али зато имамо нови грб

Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић рекао је да је утврђен нови изглед грба града, који представља најприхватљивије и најбезболније рјешење. "Нацрт одлуке о измјени статута ићи ће у јавну расправу и чућемо мишљење јавности и одборника", рекао је Гаврановић новинарима у Бањалуци. Уставни суд Републике Српске одлучио је 20. фебруара да грб Бањалуке није у сагласности […]

среда, 5 јуна, 2013 / 13:26

Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић рекао је да је утврђен нови изглед грба града, који представља најприхватљивије и најбезболније рјешење.

"Нацрт одлуке о измјени статута ићи ће у јавну расправу и чућемо мишљење јавности и одборника", рекао је Гаврановић новинарима у Бањалуци.

Уставни суд Републике Српске одлучио је 20. фебруара да грб Бањалуке није у сагласности са Уставом Српске, односно Законом о локалној самоуправи, јер садржи елементе вјерског и националног идентитета само српског народа.

Коментаришући наводе да посљедњих осам година компанија "Тамарис" уређује град и побјеђује на свим тендерима, Гаврановић је рекао да тендери нису намјештени, те да ће град радо размотрити све боље и јефтиније понуде.

За кашњења у уређењу града, рекао је Давидовић, криви су временски услови, а не "Тамарис", који не може ништа да ради без налога градске службе.0 КОМЕНТАРА

  1. Значи крива је висока трава, вријеме, свјетска рецесија, стање на Блиском Истоку, Сјеверна Кореја,…тамарис зна шта треба, гавран ће само да то каже, не пита се он у свом граду ништа!

  2. Љиљан полако али сигурно долази у наш град.Колико си пара добио Гавране да овај знак града погураш кроз скупштину.А ти народе ћути и гледај, гледај за кога гласа, гледајте мајке и очеви погинулих бораца, демобилисани борци гледајте како су издајници опет на дјелу.Ветерани ви ходајта по зборовима и скуповима а зашто се не огласите када имате разлога да браните оно што су борци ослободили и створили а други ради својих дебелих интереса продадоше.Нажалост јадан смо ми народ.

Оставите одговор