Гаврановић: Подјела функција у четвртак

Новоизабрани градоначелник Бање Луке Слободан Гаврановић рекао је да је на нивоу града договорен коалициони савез СНСД-а, ДНС-а и СП-а, док ће договор око подјеле функција бити настављен у четвртак, 18. октобра. "Остаје техничко питање подјела функција или ресора између коалиционих партнера и тај дио састанка ће бити одржан у четвртак, 18. октобра", рекао је […]

понедељак, октобар 15, 2012 / 14:52

Новоизабрани градоначелник Бање Луке Слободан Гаврановић рекао је да је на нивоу града договорен коалициони савез СНСД-а, ДНС-а и СП-а, док ће договор око подјеле функција бити настављен у четвртак, 18. октобра.

"Остаје техничко питање подјела функција или ресора између коалиционих партнера и тај дио састанка ће бити одржан у четвртак, 18. октобра", рекао је Гаврановић новинарима у Бањој Луци.

Он је истакао да је најважније да је постигнут договор око начина дјеловања у наредном периоду.

"Договорено је да уложимо зајенички напор на реализацији свега онога што је садржано у програму који сам понудио у Бањој Луци и који је оцијењен као прихватљива платформа за наше заједничко дјеловање у наредне четири године", рекао је Гаврановић.

Он је истакао да ће о конституисању Скупштине града разговарати са свим парламентарним странкама.

"Чућемо и остале политичке странке које учествују у парламенту града, какав је њихов приступ и шта су њихове намјере и какав однос желе да градимо", рекао је Гаврановић.

Одговарајући на питање Срне из које странке би могао бити предсједник Скупштине града Бања Лука, Гаврановић је рекао да мисли да ће бити из СНСД-а.

"Мислим да ће предсједник Скупштине града бити из моје странке, али морам да кажем да је мени то сасвим свеједно. Расподјелу функција гледам као техничко питање, јер суштина приче је у одговорности коју преузимамо заједно као партнери", рекао је Гаврановић.0 КОМЕНТАРА

 1. Бањалучани, честитам вам градоначелника каквог сте и заслужили, најавио је подјелу „плијена“ тј. градских функција, понесите и ви који тањирић можда вам убаци неку коску у њега!:P

 2. Usput da kazem ovom coveku, koji je izabran za Gradonacelnika da ne postoje funkcije, vec duznosti koje odabrani obavljaju u ime onih koje su birali.
  Da ga napomenem da se cuva SP jer ako udju u duznosti, onako kako oni znaju, bice to, groteska za Budzet. G.dinu Cudicu niposto mjesto predsjednika Skupstine, to su ti odmah dva poslanika manje na republickim izborima. O, ovim tvojim da ti ne pricam,njih si ti, birao! Vole jedino pare, i sve bi uradili za iste. Za DNS sve znas, oni ce uzeti urbanizam, i Fond za selo,i jos ponesto, tu su izverzirani.
  Srecan rad:(

 3. Kursula ne jedi govna, jer ako se prejedes zabolice te stomak,
  sto se tice samog teksta sta ce Gvran, crni jadan ne bio da napravi, tugo moja, pregolema, ajd izdrzimo jos 4 duge godine, pa da korigujemo gresko jednom za sva vremena.
  da pometemo govna, dok ih kursula nije sva izjeo..

 4. Kursula, 15.10.2012. 20:21:29

  Ооо…па баш ми је драго да се и ти јавио, јеси шљего на зов твог чована под шаторе, смрдљиви творе!

  Та ваша снсд-овска прича има пролаз само у Калиновику и Бањалуци, ђе се још из брда у брдо дозивају људи „поћерааај овце…“ код нас у нормалним срединама Пале, Бијељина, Соколац,…такав шабанлук и крканлук добије одговор какав заслужује!

  Нису прави бањалучани криви, што им се нагомилало крканлука попут тебе у град, па сад тај крканлук бира своје чобане за газду свима!

  Хехехе…остај збогом мрачни вилајету „трећеентитетски“, ми смо од ових избора потпуно слободна територија, демократски развијена…за разлику од учмалих средина попут калиновика и бањалуке…

 5. Овом Рамштајну стварно треба психијатријска помоћ. Једно вријеме сам мислио да се „човјек“ шали, али сада видим да је стварно случај за посматрање.

 6. Knin, 16.10.2012. 11:49:54

  ‘Ајмо ооћ у шуму, одакле сте и шљегли, шатор се затворио…ко је јамио јамио је…нема баје малог книнџе, додика, ћана,…кураца палаца…сад мрш у шуму одакле си ижљего…говедо книнско…мршшшш..:P

 7. Чек, чек, чек…. шта би од оне теорије да су СДС и Стевандић у талу са СНСД-ом, и да ће СДС коалирати на нивоу града?.. 🙂 Гдје су нестали сви силни политички магови који су се шицали катраном, перијем и говнима још прошле седмице?

  Мој брате.. вазда српске „теорије завјере“, за све нам је крива ватиканско-ЦИА-шка „солдатеска“- а у суштини само имамо тај славенски дефектни хромосом који нам убија способност да сами владамо собом.. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *