Гарнитура \’Торино\’ овогодишњи побједник међу новитетима

Гарнитура ‘Торино’ из Еко Компани убједљиви је побједник у такмичењу за Новитет Сајма Интерио 2011. Освојила је 47,1 посто гласова у онлајн анкети објављеној на Enterijer.ba. На другом мјесту је кревет ‘Клио’ из Артинг Градње, а на трећем фотеља ‘Гује’ из компаније Оглавина. Такмичење за новитет Сајма Интерио 2011 организовао је интернет магазин Ентеријер.ба чији […]

среда, април 13, 2011 / 23:03

Гарнитура ‘Торино’ из Еко Компани убједљиви је побједник у такмичењу за Новитет Сајма Интерио 2011. Освојила је 47,1 посто гласова у онлајн анкети објављеној на Enterijer.ba.

На другом мјесту је кревет ‘Клио’ из Артинг Градње, а на трећем фотеља ‘Гује’ из компаније Оглавина.
Такмичење за новитет Сајма Интерио 2011 организовао је интернет магазин Ентеријер.ба чији посјетиоци су одлучили о побједнику путем онлајн анкете. Прва три мјеста су уједно биле и три награде, тако да су компјутерском методом случајног узорка извучени добитници ова три новитета.
Џенана Тановић из Сарајева добитница је гарнитуре ‘Торино’. Кревет ‘Клио’ отишао је у Мостар, у дом Марине Ћубеле, док је фотељу ‘Гује’ добио Рамиз Гулај из Бања Луке.
Осим новитета поменуте три компаније, у овом такмичењу учествовали су и производи компанија Белона , Коинкаса, Рукотворине и Урбан.
Такмичење је трајало од 20. марта до 4. априла.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *