Галакси, Самсунгов паметни андроид телефон

Јужнокорејски „Самсунг“ је објавио да ће се на тржишту Европе ускоро појавити И9000 Галакси С паметни телефон који ради под Андроид платформи. Галакси С, који ће се у остатку свијета појавити крајем године, представља други Супер АМОЛЕД телефон компаније Самсунг (први јеС8500 Ваве). Уређај има импресиван четвороинчни ВГА дисплеј, покреће га Хамингбрд процесор од једног […]

недеља, јун 6, 2010 / 14:30

Јужнокорејски „Самсунг“ је објавио да ће се на тржишту Европе ускоро појавити И9000 Галакси С паметни телефон који ради под Андроид платформи.

Галакси С, који ће се у остатку свијета појавити крајем године, представља други Супер АМОЛЕД телефон компаније Самсунг (први јеС8500 Ваве).

Уређај има импресиван четвороинчни ВГА дисплеј, покреће га Хамингбрд процесор од једног гигахерца, има осам или 16 гигабајта складишног простора (у зависности од модела), камеру од 5 мегапиксела …

Наравно, ту је и неизоставни Андроид оперативни систем у својој 02/01 верзији, заједно са "Самсунговим" ТачВиз 3.0 скином. Такође, Галакси С ће бити унапријеђен на Андроид 02/02 када се овај буде појавио.

Цијена овог телефона у претпродаји износи око 500 $ за модел од осам гигабајта, а може се набавити преко Амазон онлајн продавнице.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *