Гацко: Почела ликовна колонија

У Гацку је почела четврта ликовна колонија "Гацко – Клиње 2011" која је окупила ликовне умјетнике из Републике Српске, Србије и Црне Горе. Колонија ће трајати до 19. августа, а умјетници ће инспирацију пронаћи обилазећи позната излетишта, туристичке атракције и природне љепоте којима обилује ова општина. Директор Културно-спортског центра Гацко Милета Давидовић пожелио је учесницима […]

понедељак, 15 августа, 2011 / 10:49

У Гацку је почела четврта ликовна колонија "Гацко – Клиње 2011" која је окупила ликовне умјетнике из Републике Српске, Србије и Црне Горе.

Колонија ће трајати до 19. августа, а умјетници ће инспирацију пронаћи обилазећи позната излетишта, туристичке атракције и природне љепоте којима обилује ова општина.

Директор Културно-спортског центра Гацко Милета Давидовић пожелио је учесницима плодан и успјешан умјетнички рад, те да им овај град и убудуће буде мјесто окупљања.

У току трајања колоније, у Дому културе биће отворена изложба свих радова са претходних колонија, које ће заинтересовани грађани моћи да погледају сваким даном од 8.00 до 14.00 часова и од 20.00 до 21.00 час.

Организатор ове културне манифестације је Културно-спортски центар, а покровитељ општина Гацко.