Фудбалери умјесто плате добијају огријев

Фудбалски клуб „Доња Врбава“ у истоименом гружанском селу у Србији, који се такмичи у лиги Моравичког округа, премије и остала примања својим играчима исплаћује у – дрвима. Предсједник Управног одбора клуба Милета Браковић је изјавио да нису у могућности да обезбједе новац за било каква плаћања, осим за превоз, а пошто је тај шумовит, те […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 18:33

Фудбалски клуб „Доња Врбава“ у истоименом гружанском селу у Србији, који се такмичи у лиги Моравичког округа, премије и остала примања својим играчима исплаћује у – дрвима.

Предсједник Управног одбора клуба Милета Браковић је изјавио да нису у могућности да обезбједе новац за било каква плаћања, осим за превоз, а пошто је тај шумовит, те има дрва, са играчима су постигли договор да им то буде премија.

Кубик дрва кошта до 40 еура. Он каже да чланови управе и донатори дају по неколико кубних метара дрва из својих шума и то се дијели фудбалерима који су дошли из Горњег Милановца, Крагујевца и других мјеста.

„Не добијају сви играчи исто, то зависи од договора и њиховог доприноса у игри, као и односа према екипи и саиграчима, а за ову годину смо измирили све наше обавезе и фудбалери су на одмору и спремамо се за наставак првенства“, каже Браковић.

Спортски савез општине Горњи Милановац је за најистакнутијег спортског радника у овој години прогласио Милету Браковића који је са мјештанима изградио свлачионице поред игралишта. ФК „Доња Врбава“, основан прије 56 година, на осмом је мјесту табеле Окружне лиге.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *