ФСС раскинуо уговор са Пижоном

Српски стручњак Владимир Петровић Пижон и челници Фудбалског савеза Србије постигли су договор о споразумном ракиду уговора. Представници савеза које је предводио предсједник Томислав Караџић и сада већ бивши селектор Петровић, на данашнејм састанку су се сложили како даља сарадња није могућа због неиспуњених резултатских циљева. Подсјећамо, Србија је такмичење у Групи Ц квалификација за […]

петак, 14 октобра, 2011 / 15:41

Српски стручњак Владимир Петровић Пижон и челници Фудбалског савеза Србије постигли су договор о споразумном ракиду уговора.

Представници савеза које је предводио предсједник Томислав Караџић и сада већ бивши селектор Петровић, на данашнејм састанку су се сложили како даља сарадња није могућа због неиспуњених резултатских циљева.

Подсјећамо, Србија је такмичење у Групи Ц квалификација за Првенство Европе 2012. године завршила на трећем мјесту и није се пласирала у бараж. Владимир Петровић је имао уговор до краја текуће године, а данашњим епилогом састанка завршетак сарадње је озваничен.

По завршетку разговора, досадашњи селектор Србије Владимир Петровић је изјавио:

"Имао сам част и задовољство да у претходном периоду сарађујем на најбољи могући начин са челницима ФС Србије и да са клупе предводим најјачу националну селекцију. На несрећу свих нас, изостао је резултат, нисмо се пласирали на наредни континентални Шампионат. Као одговорни људи, свесни свих задатака у послу којим се бавимо, размотрили смо новонасталу ситуацију и договорили се да је споразумни раскид уговора најбоље решење. Свима у Савезу и репрезентацији желим пуно среће и успеха у наредном периоду", поручио је Петровић.0 КОМЕНТАРА

  1. 😉

    Баш тако пантере, чудна нека болест, ја кад видим на улици напуштено куче зауставим се са аутом, нек оно иде својим путем, не бих да га случајно згазим, ако џукела зарежи на ауто исплазим му језик и оно се смири, а овај ороз је неки тешки патолошки поремећај, исто ко и његов газда вук манити, мора да га је потресао онај грозни плач манитога за америчким војницима кфора који се сами умало не поубијаше на Косову, пуцајући на Србе, манитов је проклињо наравно Србе гушећи се у сузама…јбг, има свакавих болести, некима нема лијека!