Фронталова анкета: Најбољи програм имају телевизије из Хрватске

Према резултатима анкете на нашем порталу, најбољи програм у региону имају телевизије из Хрватске. На анкетно питање ”Најбољи програм имају телевизије из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије или Хрватске”, највећи број посјетилаца портала Фронтал.РС се опредијелио за програме хрватских телевизија, тачније њих 47,7 одсто. Судећи према гласовима посјетилаца портала Фронтал.РС, најбољи програм послије телевизија из […]

понедељак, јануар 31, 2011 / 10:27

Према резултатима анкете на нашем порталу, најбољи програм у региону имају телевизије из Хрватске.

На анкетно питање ”Најбољи програм имају телевизије из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије или Хрватске”, највећи број посјетилаца портала Фронтал.РС се опредијелио за програме хрватских телевизија, тачније њих 47,7 одсто.

Судећи према гласовима посјетилаца портала Фронтал.РС, најбољи програм послије телевизија из Хрватске имају телевизије из Србије, како се изјаснило 25,9 одсто посјетилаца овог портала. Слиједе програми телевизија из Републике Српске са 20,6 одсто гласова. Најмање гласова посјетилаца Фронтала.РС добиле су телевизије из Федерације БиХ, тачније 5,8 одсто.

Овом приликом желимо нагласити да смо имали одређене замјерке на анкетно питање, у смислу да се питање требало односити само на јавне сервисе или само на комерцијалне телевизије. Ми смо одлучили да се унутар једног анкетног питања можете одлучити и за јавне сервисе и комерцијалне телевизије, сматрајући да (не)квалитет јавних телевизијских сервиса прате и комерцијалне телевизије, односно да разлике нису значајне.

У анкети је учествовало 553 јединствених посјетилаца портала Фронтал.РС.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *