Фронтал.РС поново закувао!

БАЊА ЛУКА – У Бањалуци је данас почело 5. Првенство новинара БиХ у кувању ловачког гулаша у котлићу, на којем учествују представници 46 медијских кућа. Организатор и покровитељ првенства је Хипо Алпе Адриа банка БиХ, а три најуспјешније новинарске екипе учествоваће на 7. Првенству Европе у кувању ловачког гулаша у котлићу за новинаре. Према пропозицијама […]

субота, јул 4, 2009 / 15:42

БАЊА ЛУКА – У Бањалуци је данас почело 5. Првенство новинара БиХ у кувању ловачког гулаша у котлићу, на којем учествују представници 46 медијских кућа.

Организатор и покровитељ првенства је Хипо Алпе Адриа банка БиХ, а три најуспјешније новинарске екипе учествоваће на 7. Првенству Европе у кувању ловачког гулаша у котлићу за новинаре.

Према пропозицијама такмичења, свака екипа за два и по сата треба да скува гулаш од једног килограма меса дивљачи.

Стручни жири оцјењиваће укус гулаша, куваност меса, боју и густину чорбе, а за најуспјешније екипе организатор такмичења и спонзори обезбиједили су вриједне награде.

У оквиру 5. Првенства новинара БиХ у кувању ловачког гучлаша осим такмичења новинари ће сутра имати прилику да уживају у љепотама Врбаса, гдје је за њих Ронилачки клуб "Бук" организовао рафтинг и вожњу кајаком.

Организацију првенства помогла је Управа града Бањалука и Културни центар "Бански двор", који су омогућили да такмичење буде одржано на тврђави Кастел.

Спонзори првенства су бањалучка "Тржница" и компанија "Нектар", док ће кулинарске специјалитете новинарима обезбиједити ресторан "Казамат", "Мала станица", те ресторан хотела Босна.

Подсјећамо, екипа Фронтала.РС такође учествује у овом кулинарском маратону. У складу са уређивачком политиком, ако ништа, наш гулаш ће бити најпикантнији!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *