Фронтал пресловљава: 458 пријављених за Демофест

На бину Демофеста се ове године жели попет 458 демо бендова са подручја цијеле еx-Yу, што говоре резултат недавно окончаног конкурса најпознатјег и највећег фествала демо бендова на Балкану.

уторак, 3 априла, 2018 / 15:18

Највећи број пријављених демо бендова је из Србије и Хрватске, као и БиХ, те нешто мање из Словеније, Македоније и Црне Горе."

Како смо већ навикли, посљедњих дана нам је стгао навећи број пријава, а сада нас чека посао

на њиховом разврставању. Након тога, валидне и потпуне пријаве за евентуални наступ у  Бањалуци, гдје ће уз подршку Бањалучке пиваре и УНЕСЦО-а 11 годину заредом бит одржан Демофест, путују до чланова нашег стручног жирија на преслушавање и оцјењивање", каже Бранкица Раковић, ПР директор Демофеста. Из Демофеста додају да ће резултат конкурса и имена чланова жирија бит познат у јуну, а биће објављени на званичној страници фествала, као и на званичној Фацебоок страници Демофеста."

Пошто смо успјешно окончали први дио овогодишње комуникације, ускоро очекујте и прваимена ревијалног програма Демофеста", наводи Раковић.Овогодишњи Демофест ће бит одржан од 19 до 21 јула на простору тврђаве Кастел у
Бањалуци.Оставите одговор