Фронтал и НДИ: Има нека тајна веза

Данас јавно објављујемо нашу конекцију са произвођачем најновијег истраживања јавног мнења. Због предизборне запаљивости јавног мнења, односно истраживања која су јуче објавили из Националног демократског института за међународне односе, а које се тицало пројекције изборних резултата, порасло је и дневнополитичко занимање за ову организацију. Тако је на редакцијски телефон Фронтал.РС повећан број позива који након […]

уторак, август 31, 2010 / 14:13

Данас јавно објављујемо нашу конекцију са произвођачем најновијег истраживања јавног мнења.

Због предизборне запаљивости јавног мнења, односно истраживања која су јуче објавили из Националног демократског института за међународне односе, а које се тицало пројекције изборних резултата, порасло је и дневнополитичко занимање за ову организацију.

Тако је на редакцијски телефон Фронтал.РС повећан број позива који након "Фронтал, изволите", изненађено траже контакт особу из НДИ.

Раније се то дешавало спорадично, па смо били мишљења да је у питању нека шала, провокација или сличан број телефона, чијом пермутацијом долази до мотивисане грешке. Но, данас смо били принуђени да испитамо о чему се ради.

Испоставило се да је на званичној страници НДИ, у подсекцији за сарадњу са Народном скупштином Републике Српске, уредно наведен број фиксног прикључка редакције Фронтал.РС, као број на који се могу добити директор и асистент Парламентарног програма за РС, Владимира Вучић и Сузана Плетикоса.

Овим путем обавјештавамо све медијске посленике и друге заинтересоване, да на тај број могу добити искључиво редакцију Фронтал.РС, а колеге из НДИ би замолили да исправе грешку и предуприједе даље неспоразуме, те олакшају заинтересованима да лакше дођу до њих.

Нисмо сигурни колико дуго ова грешка постоји, пошто смо се недавно преселили у нове просторије у Максима Горког 17А, али се надамо да ће врло брзо грешка бити коригована, на опште задовољство.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *