Фришка фотографија са Марса

Још смо при учитавању руске фотографије, па овај призор са црвене планете именом бога рата у античкој теогонији долази из Уједињених Ентитета Сјеверне Америке. Поздрављамо све љубитеље научне мисли и изражавамо жаљење што рубрика НАУКА не изгледа како смо ми то замишљали. Стварно би било јако добро кад би ми у Удружењу имали више фондова […]

петак, август 1, 2014 / 21:05

Још смо при учитавању руске фотографије, па овај призор са црвене планете именом бога рата у античкој теогонији долази из Уједињених Ентитета Сјеверне Америке.

Поздрављамо све љубитеље научне мисли и изражавамо жаљење што рубрика НАУКА не изгледа како смо ми то замишљали.

Стварно би било јако добро кад би ми у Удружењу имали више фондова за научну рубрику на Фронтал.СРБ, јер је то и један од оснивачких циљева нашег гласила.

Трудићемо се да појачамо овај сегмент свог просветитељског ангажмана, са текстовима који имају редакцијско поријекло. Сви заинтересовани да нам волонтерски помогну, могу се јавити на redakcija@frontal.rs.

Ако вас данас занимају фотографије са неке од планета сунчевог система, начињене 28.07. текуће године, потрудићемо се да размишљамо у том правцу.

Хвала на разумијевању.

Ово горе је ако вам је било до фотографије из свемира на данашњи дан.

(Иберијско полуострво (Португал, Шпанија, комад Француске, Марока, Италије…)).0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *