Фотографкиње питају жене: Има ли у љубави мене?

Изложба фотографија „Дјевојке питају жене: Колико љубави је довољно?“, на којој ће радове представити пет младих дјевојака из три града, биће отворена у сриједу 7. марта у 20 часова у Културном центру Градишка.

четвртак, март 1, 2018 / 16:02

Повод за изложбу је надолазећи међународни празник Дан жена или, колоквијално, 8. март, а дјевојке фотографијама постављају вјечито питање – колико љубави је довољно и да ли је тај један дан у години једини када треба причати о томе.

Ову иницијативу је покренула Теа Јагодић, фотографкиња из Бањалуке, која већ годинама кроз своје радове обрађује споменуту тематику, а за ову прилику је окупила још четири колегинице. Поред ње, радове ће представити Теодора Чикић из Градишке, Ивана Бјељац из Новог Града те Тајана Дедић Старовић и Милана Томић из Бањалуке.

Иако велики број људи прати радове наведених ауторки на онлајн платформама, Теа је затражила прилику да њихово стваралаштво покажу широј јавности, па је ово права прилика да их сада видимо у сасвим другом свјетлу.

Изложба „Дјевојке питају жене: Колико љубави је довољно?“ ће бити отворена седам дана, а након тога радови се селе у бањалучки Арт клуб „Простор“.

Преговори са осталим градовима су у току, о чему ћете бити благовремено обавијештени.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *