Форум одговорности: Ви питате – одговара градоначелник (са сарадницима)

Наредног утрока у бањолучком Дому омладине одржаће се Форум одговорности на којем ће на питања грађана одговарати градоначелник Бање Луке, Слободан Гаврановић са сарадницима, Форум одговорности организцују Центри цивилних инцијатива у сарадњи са Градом Бања Лука. Ако желите да се упознате са оствареним и неоствареним резултатима градске управе, дођите 19.03., у 16 часова, у амфитеатар […]

петак, 15 марта, 2013 / 18:44

Наредног утрока у бањолучком Дому омладине одржаће се Форум одговорности на којем ће на питања грађана одговарати градоначелник Бање Луке, Слободан Гаврановић са сарадницима,

Форум одговорности организцују Центри цивилних инцијатива у сарадњи са Градом Бања Лука.

Ако желите да се упознате са оствареним и неоствареним резултатима градске управе, дођите 19.03., у 16 часова, у амфитеатар Дома омладине.

Ако је судити по Форуму, на којем је гостовао бивши градоначелник, може се закључити да неће бити досадно, што је још један разлог да не останете у (хладном?) стану наредног уторка, умјесто да се прошетате до Дома омладине.

Слободан Гаврановић је пропустио претходни Форум одговорности на којем су на питања грађана одговарали кандидати за градоначелника Бање Луке.