Филм Клинта Иствуда повучен из бископа јер приказује цунами

Дистрибутер фирма „Овде после” америчког глумца и режисера Клинта Иствуда саопштио је да ће тај филм бити повучен из биоскопа у Јапану, јер приказује застрашујуће сцене цунамија. Званичник компанија „Варнер Ентертејмент Јапан” Сатору Отани потврдио је да се филм више неће приказивати у биоскопима због застрашујућих сцена цунамија и да „није погодан за приказивање у […]

уторак, март 15, 2011 / 08:31

Дистрибутер фирма „Овде после” америчког глумца и режисера Клинта Иствуда саопштио је да ће тај филм бити повучен из биоскопа у Јапану, јер приказује застрашујуће сцене цунамија.

Званичник компанија „Варнер Ентертејмент Јапан” Сатору Отани потврдио је да се филм више неће приказивати у биоскопима због застрашујућих сцена цунамија и да „није погодан за приказивање у садашњим околностима”, пренијела је агенција АП.

Филм „Овде после” са Мет Дејмоном, Сесил де Франс, Џеј Мур и другима, почео је да се приказује у Јапану крајем фебруара у око 180 биоскопа, а дистрибутер „Варнер Ентертејмент Јапан” је првобитно планирао да се филм приказује до краја марта.

Филм говори о катастрофалном цунамију који је 2004. године погодио јужну и југоисточну Азију, а главна јунакиња налази се на Тајланду. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *