07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Фестивал у Зајечару: Наш Љубо, а Зоранов брк

Глумцу Народног позоришта Републике Српске Љубиши Савановићу додијељена је награда за најбољег глумца вечери на 27. фестивалу „Дани Зорана Радмиловића“ у Зајечару.

понедељак, 22 октобра, 2018 / 10:52

Награда „Зоранов брк“ додијељена је Савановићу за улогу Драге Ћука у представи „Наши дани“, аутора Жељка Стјепановића, у режији Југа Радивојевића.

Из Народног позоришта Српске саопштено је да је награду Савановићу јуче додијелио жири којим је предсједавао Небојша Брадић.

Савановић је изразио задовољство добијањем награде која носи име глумачког великана Зорана Радмиловића, наводећи да на „Зорановим данима“ као глумац Народног позоришта наступа већ осам пута.

Фестивал ће бити завршен данас додјелом фестивалских награда и наступом кинеске фолклорно-плесне групе из провинције Хенан.Коментариши