Фејсбук спрема музички сервис?

Фејсбук би одређеном броју својих корисника у скорије вријеме могао да понуди музички стриминг сервис. Како преноси Форбс шведски музички стреаминг сервис Спотифy и Фејсбук покрећу нови музички сервис за нешто мање од двије недеље. Спотифи икона налазиће се са леве стране Њуз Фида, а кликом на њу корисници ће преко Фејсбука добити приступ цјелокупној […]

петак, 27 маја, 2011 / 07:25

Фејсбук би одређеном броју својих корисника у скорије вријеме могао да понуди музички стриминг сервис.

Како преноси Форбс шведски музички стреаминг сервис Спотифy и Фејсбук покрећу нови музички сервис за нешто мање од двије недеље.

Спотифи икона налазиће се са леве стране Њуз Фида, а кликом на њу корисници ће преко Фејсбука добити приступ цјелокупној Спотифy библиотеци. Како би се оправдала друштвена димензија, биће омогућено заједничко слушање музике пријатеља.

Ипак, иако се Форбс позива на добро обавјештене изворе, из обе компаније негирају да се ради на икаквом новом пројекту, осим што постоји сарадња на стандарној интеграцији (на Спотифи је могуће улоговати се преко Фејсбук Конецт).

А, ако се ипак испостави да су извори били добро упознати са плановима и у наредном периоду Фејсбук корисницима понуди музички сервис, он ће бити доступан само у мало броју земаља у којима је доступан и Спотифи, не и у Србији.Оставите одговор