Фејсбук 4. најпосјећенији сајт

Друштвена мрежа „Фејсбук“ је у погледу појединачних посјета постала трећи интернет сајт у свијету, пошто је у новембру премашио „Јаху“, пренели су француски електронски медији. Према подацима истраживачке компаније "КомСкор", "Фејсбук" је у новембру премашио "Јаху", пошто је у том мјесецу "Фејсбук" остварио 648 милиона појединачних посјета, а "Јаху" 630 милиона. Прије тачно годину дана, […]

уторак, децембар 28, 2010 / 15:48

Друштвена мрежа „Фејсбук“ је у погледу појединачних посјета постала трећи интернет сајт у свијету, пошто је у новембру премашио „Јаху“, пренели су француски електронски медији.

Према подацима истраживачке компаније "КомСкор", "Фејсбук" је у новембру премашио "Јаху", пошто је у том мјесецу "Фејсбук" остварио 648 милиона појединачних посјета, а "Јаху" 630 милиона.

Прије тачно годину дана, "Фејсбук" је имао нешто више од 400 милиона појединачних посјета, док је "Јаху" имао 600 милиона.

Напредак "Фејсбука" убрзан је од јуна, тако да се сада та друштвена мрежа налази одмах иза веб гиганата као што су "Мајкрософт" (869 милиона појединачних посјета у новембру) и "Гугла" (970 милиона посјета).

Та перформанса додатно је потврдила да је централно мјесто интернет корисницима у свакодневном коришћењу управо "Фејсбук".

Осим тога, вријеме које корисници проводе на "Фејсбуку" вртоглаво расте, тако да сада достиже у просјеку пет часова и 25 минута мјесечно.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *