Фатва командос

Упад у Реисово сједиште на Ковачима! Три страшна непријатеља Реиса разбацала су на све стране сав Реисов покрадени новац и сакрили његову најдражу играчку Малог Фатмира! Али оно што нису знали је чињеница да када Реис осјећа нелагоду, испровоциран музиком Тајчи и присуством њему непожељних лица из медијског и политичког свијета, он постаје – Фатва […]

петак, 9 септембра, 2011 / 21:35

Упад у Реисово сједиште на Ковачима! Три страшна непријатеља Реиса разбацала су на све стране сав Реисов покрадени новац и сакрили његову најдражу играчку Малог Фатмира! Али оно што нису знали је чињеница да када Реис осјећа нелагоду, испровоциран музиком Тајчи и присуством њему непожељних лица из медијског и политичког свијета, он постаје – Фатва командоc!

Циљ игрице

У свакој соби Реисовог сједишта налази се разбацани новац и врата иза којих је сакривен Мали Фатмир! Но прије него се врата отворе, морате скупити сав новац јер НОВАЦ ЈЕ НАЈВАЖНИЈИ! Чувајте се непријатеља и пазите на замке. У неколико наврата ћете морати ријешити и загонетке: изгурати камен темељац за нову сарајевску џамију да би њиме прескочили рупе или блокирали непријатеље. Одређени непријатељи захтијевају да се попије и Реисово омиљено пиће ПЕПСИ како би непријатељи ослабили и постали лака мета!

Можете ли Реиса а.к.а Фатва командоса довести до краја, скупити сав новац и изградити још много сакралних објеката?

Шта је ово?

Ово је описн најновије игрице са сајта sharan.blogger.ba гдје игрицу можете скинути.

Скинути овдје: СИГУРНО ОД ВИРУСА И СВЕГА ОСТАЛОГ, БЕЗ ФРКЕ!

http://www.mediafire.com/?26cqjk0791jogd10 КОМЕНТАРА