Фантастична тројка: Keрум, Главаш и Бандић заједно на изборе

ЗАГРЕБ – Тројица контроверзних хрватских политичара – градоначелник Загреба Милан Бандић, градоначелник Сплита Жељко Керум и Бранимир Главаш могли би заједно изаћи на наредне парламентарне изборе у Хрватској, сазнаје „Јутарњи лист“. Лист наводи да у прилог томе говоре информације да је Керум недавно посјетио одбјеглог осуђеног ратног злочинца Бранимира Главаша у БиХ, док је Бандић […]

субота, мај 29, 2010 / 15:01

ЗАГРЕБ – Тројица контроверзних хрватских политичара – градоначелник Загреба Милан Бандић, градоначелник Сплита Жељко Керум и Бранимир Главаш могли би заједно изаћи на наредне парламентарне изборе у Хрватској, сазнаје „Јутарњи лист“.

Лист наводи да у прилог томе говоре информације да је Керум недавно посјетио одбјеглог осуђеног ратног злочинца Бранимира Главаша у БиХ, док је Бандић са сарадницима већ започео припреме за изборе 2011. године.

Сплитски и загребачки градоначелник никада нису крили међусобне политичке симпатије, које су највише дошле до изражаја када је Керум подржао Бандићеву неуспјелу предсједничку кандидатуру.

Три политичара повезивањем планирају да направе националну алтернативу најјачим станкама, ХДЗ-у и СДП-у.

Лист пише да би Бандић, Главаш и Керум са подршком својих регионалних база спојили Загреб, Далмацију и Славонију, а вјеројатно би им се придружио и дио гласача из БиХ, посебно из херцеговачког дијела.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *