Фајерфокс 7 и Виндовс Фон 7

Мозила је лансирала нову верзију свог навигатора Фајерфокс 7, а Мајкрософт верзију 7.5 свог оперативног система за мобилне телефоне Виндовс Фон 7 – Манго. Фајерфокс 7 оптимизује коришћење меморије и требало би да обезбједи брже сурфовање Интернетом. "Седмица" је стигла само шест недјеља након објављивања Фајерфокса 6, због чега многи сматрају да је сада ријеч […]

понедељак, октобар 3, 2011 / 19:53

Мозила је лансирала нову верзију свог навигатора Фајерфокс 7, а Мајкрософт верзију 7.5 свог оперативног система за мобилне телефоне Виндовс Фон 7 – Манго.

Фајерфокс 7 оптимизује коришћење меморије и требало би да обезбједи брже сурфовање Интернетом.

"Седмица" је стигла само шест недјеља након објављивања Фајерфокса 6, због чега многи сматрају да је сада ријеч само о промјенама "козметичке" природе, али у Мозили кажу да има неколико значајних новина међу којима је и знатно брже покретање самог програма, као и учитавање страница.

Да ли је тако провјерите сами.

А које новине је Мајкрософт увео у у верзију 7.5 свог оперативног система за мобилне телефоне Виндовс Фон – Манго?

Из компаније кажу да кориснике очекује више од 500 новитета!

Поред раније интегрисаних Фејсбука и Виндовс Лајва, нови Манго има и ЛинкедИн и Твитер. Такође, док листате контакте можете да погледате и њихове статусе на друштвеним мрежама.

Дизајн је модернији, а то омогућава бољи увид у апликације којих има 30.000. Једна од значајнијих новина је и опција Епс Мултитаскинг која омогућава коришћење више апликација истовремено. Такође, ту су и Визуал Војсемеил и Интернет Шеринг.

Преузимање Манга ће бити бесплатно за све кориснике паметниих телефона под оперативним системом Виндовс Фон 7.Оставите одговор