Етно село "Станишићи": Награда Новосадског сајма

НОВИ САД – Борис Станишић, власник етно села "Станишићи" код Бијељине, изјавио је да му је међународна награда Новосадског сајма – Велики шампионски пехар за допринос регионалном развоју туризма, признање и подстрек да то мјесто учини свјетском туристичком атракцијом. "У селу је управо у току изградња комплекса објеката на 7 000 метара квадратних, гдје ће […]

четвртак, 30 септембра, 2010 / 14:23

НОВИ САД – Борис Станишић, власник етно села "Станишићи" код Бијељине, изјавио је да му је међународна награда Новосадског сајма – Велики шампионски пехар за допринос регионалном развоју туризма, признање и подстрек да то мјесто учини свјетском туристичком атракцијом.

"У селу је управо у току изградња комплекса објеката на 7 000 метара квадратних, гдје ће бити смјештен велики конгресни центар, сајамски простори, као и сале за свечане прилике. Осим тога градим и још један хотел у селу који ће имати шест спратова са стотињак соба, као и спа и велнес салама", рекао је Станишић Срни у Новом Саду, поводом добијања великог признања.

Он је додао да етно-село "Станишићи" годишње посјети више од 700 000 људи из Републике Српске , БиХ, Србије, земаља окружења и Европе.

"Услуге конака, етно-ресторана, али и друге чари етно-села осјети годишње 700 000 људи. Стога је и ова награда још једна обавеза, која ми међутим, неће тешко пасти, јер досад на услуге етно-села није било, ниједне, једине замјерке", навео је на крају Станишић.

Велики шампионски пехар Борису Станишићу биће уручен вечерас у Мастер центру Новосадског сајама на традиционалној свечаности под називом "Вече шампиона", која почиње у 19.00 часова.

Етно-село "Станишић" освојило је Велики шампионски пехар у конкуренцији 228 објеката и туристичких дестинација из Србије, РС, БиХ, Црне Горе, Хрватске и Аустрије.

"Вече шампиона" је традиционална свечаност у оквиру 43. Међународног сајма туризма који траје у сајамском Мастер центру.Оставите одговор