Естрадна хроника: Цеца кажњена са 50.000 динара

Специјални суд у Београду казнио је данас фолк пјевачицу Светлану Цецу Ражнановић са 50.000 динара јер се није одазвала позиву на свједочење на суђење Луки Бојовићу и другим припадницима земунског клана за више убистава и покушаја убистава. Ражнатовићева је требало да буде саслушана као свједок поводом убиства Бранка Јевтовића Јорге 2004., али пошто се није […]

понедељак, јун 24, 2013 / 17:56

Специјални суд у Београду казнио је данас фолк пјевачицу Светлану Цецу Ражнановић са 50.000 динара јер се није одазвала позиву на свједочење на суђење Луки Бојовићу и другим припадницима земунског клана за више убистава и покушаја убистава.

Ражнатовићева је требало да буде саслушана као свједок поводом убиства Бранка Јевтовића Јорге 2004., али пошто се није одазвала на уредно уручен судски позив, суд јој је изрекао новчану казну.

На суђену је саслушан фолк пјевач Иван Гавриловић који је рекао да ништа не зна о Јоргином убиству, док је фудбалер Никола Лазетић тврдио да Јорга никада није био његов менаџер.

Њихово свједочење (Ражнатовићеве, Гавриловића и Лазетића) тражила је одбрана Бојовића пошто је Јоргина бивша супруга Ивана Туловић Буха повезала његово убиство са Бојовићевом групом.

Према њеном свједочењу Јорга је, у више наврата, тражио од удовице Жељка Ражнатовића Аркана, наводни, дуг од 4.000.000 марака од трансфера Лазетића из фудбалског клуба „Обилић” у турски „Фенербехче”, али су на његове позиве одговарали поред осталих Милорад Улемек Легија, Бојовић, и Ражнатовићева сестра и пријетили смрћу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *