Епл продао 450.000 ајпеда за 6 дана

Компанија „Епл“ продала је 450 000 таблетних рачунара ајпед и 600 000 електронских књига које могу да се читају на њему, у првих шест дана од представљања новог производа на тржишту, саопштио је данас директор фирме Стив Џобс. "Производимо ајпеде најбрже што можемо", рекао је Џобс на скупу у сједишту "Епла", на церемонији представљања новог […]

петак, април 9, 2010 / 08:52

Компанија „Епл“ продала је 450 000 таблетних рачунара ајпед и 600 000 електронских књига које могу да се читају на њему, у првих шест дана од представљања новог производа на тржишту, саопштио је данас директор фирме Стив Џобс.

"Производимо ајпеде најбрже што можемо", рекао је Џобс на скупу у сједишту "Епла", на церемонији представљања новог оперативног система за телефон ајфон.

Он је додао да тренутно није могуће задовољити потражњу за новом врстом рачунара са екраном осјељтивим на додир , те да "Епл" мора да уложи веће напоре.

Џобс је рекао да су власници ајпеда у посљедњих шест дана купили 3,5 милиона апликација са свој нови рачунар.

"Епл" је продао 300 000 ајпеда током првог дана продаје у САД, јединој земљи у којој се за сада овај рачунар може купити.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *