Емил Влајки отишао на Косово

Према неслужбеним изворима Фронтал.РС, потпредсједник Српске из реда хрватског народа, налази се у јужној српској покрајини. Емил Влајки је огорчени противник НАТО пакта предвођеног од стране САД, те пасионирани говорник против политике силе, која остварује своје овоземаљске интересе, под кринком ширења демократије. Како Фронтал.РС сазнаје, Емил Влајки је одлучио да да и непосредну, а не […]

уторак, 18 октобра, 2011 / 08:29

Према неслужбеним изворима Фронтал.РС, потпредсједник Српске из реда хрватског народа, налази се у јужној српској покрајини.

Емил Влајки је огорчени противник НАТО пакта предвођеног од стране САД, те пасионирани говорник против политике силе, која остварује своје овоземаљске интересе, под кринком ширења демократије.

Како Фронтал.РС сазнаје, Емил Влајки је одлучио да да и непосредну, а не само декларативну подршку српском народу на сјеверју Косова и Метохије, којем је команда Кфора данас обећала насилно уклањање барикада.

Потпредсједник РС је и до сада био познат по потезима нетипичним за наше, изразито конвенционалне политичаре, тако да је изазвао пажњу јавности када је буквално клекнуо пред жртве геноцида у Јасеновцу, без обзира што је киша падала читав тај дан и земља била потпуно блатњава.

Шта год ко мислио о Емилу Влајкију, овај човјек је у сваком случају много храбрији и одлучнији од већине политичара у Србији, а посебно најодговорнијег за безбједност грађана на сјеверу покрајине – Бориса Тадића. Он је, умјесто свог присуства, за дан када може доћи до ескалирања насиља од стране НАТО снага – понудио себе за консултације.

Поново је неко из Републике Српске, очитао лекцију Србији по питању Косова. Броји ли ико колики је резултат?



0 КОМЕНТАРА

 1. Подршка за господина Влајкија, питам се зашто се господин Додик није сјетио да оде на Косово и Метохију у овим тешким тренутцима за нас, КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ БИЛИ И УВЈЕК ЋЕ ОСТАТИ СРПСКА СВЕТА ЗЕМЉА!

 2. Србослав, 18.10.2011. 12:41:40 [16563]

  Добро кажеш, само како то људима објаснити … кажу Додик је много дао за РС, питам се само колико је узео? Док су прави Срби ратовали и гинули, Додик је шверцовао и крао а сад опет краде само још и те исте који су стварали РС убија у појам одузимајући им и оно мало што су поштено заслужили! До кад, питам се??? x-(

 3. Свака част потпредседнику Влајкију,представља заиста нетипичну особу у политичком животу и као такав сумњам да ће наићи на подршку било којег народа у Б/Х.Нажалост.

  П.С.:Када говоримо о Додику,треба рећи да су представници са Косова били код њега у посети,да су добили помоћ и подршку,да је након тога био у болници.Вероватно постоје и сигурносни разлози због којих би његова посета била компликованија за извођење од Влајкијеве.Ипак због њега Б/Х није признала ткз. Косово.Треба истаћи да Миле данас има суптилније начине и да никакве шлепере не треба спомињати.Треба рећи и да евентуалне проневере које се могу ставити на његову савест су мизерне у односу на тренутак и криминал који је проводио СДС у ратно и поратно време.

 4. Mr Biggy,

  ма како да не, ја сам чуо да је додик властитим рукама озидао један бункер за вријеме рата, јбг није баш био на ратној линији него унутар негдје у његовом дворишту, касније је тај ров био одлична логистика за окупацију РС и Србије, неко вече су то у међусобној свађи, признали и октобарски отпорашки првоборци Веља Илић и Слободан Хомен, кажу, јбг крили смо се некад заједно код додика, сад нисмо више на истој страни, па шта сад?

 5. рамштајн

  Прочитај књигу Генерала Лисице,па ћес видети о чему говорим.“Командант без потребе“.Све пише како су „ратовали“ кадрови СДСа у датом периоду.Мене је срамота како су се понајближи људи из врха СДСа односили у најтежем тренутку по српски народ у Босни.Ни Рашо није био у рову ко ни Додик.

 6. Mr Biggy,

  е јбг, испада да се овдје стално неке ствари неминовно морају понављати, уклета прича шта ли је, али ајде овако, како стално на тв шпицама иде онај снимак Радован на Златишту изнад „опкољеног“ Сарајева једном са Шешељом, па са оним Русом Лимоновим, па снимак гдје радио везом разговара са командом из кабине требевићке жичаре, па онда онај снимак гдје напоредо иде са Младићем код Горажда, ја се тога добро сјећам, па ми не треба телевизија да бих знао гдје сам га тачно тад сусретао, па онда онај снимак између Добоја и Маглаја, негдје му неки бркајлија показује наше коте и положаје, неки Станковић чини ми се, па онда ако се сјећаш снимака почетка бомбардовања РС, на Палама иза њега су печурке од нато бомби, то је било и на цнн-у тад,…све у свему боље је Радован бранио РС из оне бараке на Палама, него оно ђубре додик из оног чардака ни на небу ни на земљи!;)