Емил Влајки кандидат за предсједника РС

Док главни кандидатиза функцију Предсједника РС у кулоарским причама још оклијевају са обзнањивањем имена, НДС је први пробио лед. Универзитетски професор Емил Влајки кандидат је Народне демократске странке за предсједника Републике Српске на предстојећим, октобарским општим изборима.  Њега је као кандидата представио предсједник НДС-а Крсто Јандрић, који је на конференцији за новинаре рекао да је […]

недеља, фебруар 28, 2010 / 12:22

Док главни кандидатиза функцију Предсједника РС у кулоарским причама још оклијевају са обзнањивањем имена, НДС је први пробио лед.

Универзитетски професор Емил Влајки кандидат је Народне демократске странке за предсједника Републике Српске на предстојећим, октобарским општим изборима. 

Њега је као кандидата представио предсједник НДС-а Крсто Јандрић, који је на конференцији за новинаре рекао да је ова странка током разговора са Влајкијем увидјела доста додирних тачака.

Влајки рекао да је БиХ "корумпирана и мафијашка држава", која је под протекторатом, а то је резултат дјеловања међународне заједнице, која је, како је навео, прво ову земљу завадила до крви, након чега је направљен мир који у ствари значи колонизацију земље.

Он је додао да међународна заједница ради на унитаризацији земље, кажњава све који јој се супроставе, а да помоћ те међународне заједнице долази од колонијалног неопрофита и завршава у рукама криминалаца у БиХ.

"Резултат свега тога јесте катасрофално стање у земљи, људи гладују, нема будућности, нема привреде, нема развоја, нема ничега", рекао је Влајки и додао да је сада најосновнији проблем социјално збрињавање људи.

Влајки каже да се по националној опредијељености изјашњава као Хрват и да има двојно држављанство.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *