Еквадорски фудбалер умро од застоја срца

Еквадорски фудбалски репрезентативац Кристијан Бенитез умро је у 27. години од застоја срца у Катару, објавио је Еквадорски фудбалски савез (ФЕФ), преноси Хина. – Бенитез је осјетио јаку бол у трбуху те је хитно пребачен у болницу гдје је неколико сати потом преминуо од застоја срца. Еквадорски фудбалски савез изражава саучешће родитељима, супрузи, дјеци, рођацима […]

уторак, 30 јула, 2013 / 14:20

Еквадорски фудбалски репрезентативац Кристијан Бенитез умро је у 27. години од застоја срца у Катару, објавио је Еквадорски фудбалски савез (ФЕФ), преноси Хина.

– Бенитез је осјетио јаку бол у трбуху те је хитно пребачен у болницу гдје је неколико сати потом преминуо од застоја срца. Еквадорски фудбалски савез изражава саучешће родитељима, супрузи, дјеци, рођацима и пријатељима нашег стријелца, објавио је ФЕФ.
Бенитез је у катарски Ел Јаис стигао прије само три седмице из мексичке Америке.

– Желимо изразити искрено саучешће обитељи преминулог играча. Он је јуче први пут наступио за наш клуб и није се жалио ни на какве здравствене проблеме. Његов изненадни одлазак велики је шок за све у клубу, објавио је Ел Јаис.

За репрезентацију Еквадора Бенитез је одиграо 58 утакмица те је био учесник Свјетског првенства 2006. у Њемачкој.