Експлозија у Загребу: Седам рањених

Седам особа је рањено, од којих двије теже, када је 52-годишњи мушкарац бацио експлозивну направу у угоститељску радњу на тржници у загребачком приградском насељу Ботинец. Полиција је потврдила да је једна особа приведена након експлозије, а хрватски медији преносе да нико од повријеђених није у животној опасности. "Сви повријеђени су медицински збринути", саопштено је из […]

субота, април 20, 2013 / 11:19

Седам особа је рањено, од којих двије теже, када је 52-годишњи мушкарац бацио експлозивну направу у угоститељску радњу на тржници у загребачком приградском насељу Ботинец.

Полиција је потврдила да је једна особа приведена након експлозије, а хрватски медији преносе да нико од повријеђених није у животној опасности.
"Сви повријеђени су медицински збринути", саопштено је из Канцеларије за управљање у хитним ситуацијама града Загреба.

Бомба је експлодирала око 22.00 часа на тераси угоститељског објекта у Улици башћанске плоче.

Осумњичени је приведен и налази се на испитивању у полицији, потврдио је шеф смјене полицијског Оперативно-комуникационог центра Вилим Раић.

ХРТ наводи да је ријеч о ратном ветерану који се посвађао с гостима у кафићу, отишао кући и вратио се наоружан сјекиром и ручном бомбом, коју је потом и бацио.0 КОМЕНТАРА

  1. Zašto ne bacaju bombe na one koji su krivi za ovakav život, zašto ih bacaju u kafiće medju djecu koja nisu nizašto kriva? I samoubice bi trebalo prije nego što se odluče za to da razmisle o tome ko je krivac za njihove nedaće, za njihovu neimaštinu, nezaposlenost, beznadje, …pa da prvo posjete njih, pa tek onda da urade ono što su naumili.

Оставите одговор