Ексклузивно: Побједници Демофеста ће се такмичити за \’\’Звезду Гранда\’\’

Демофест клуб из Бање Луке је саопштио да је склопљен споразум о стратешкој сарадњи на пољу музике, продукције и медија са Гранд продукцијом из Београда, најуспјешнијом музичком кућом у региону. -С обзиром на успјешност нашег Демофест пројекта и самог Демофест клуба, природно је било да временом дође до сарадње са једном од најутицајнијих музичких продукција […]

петак, 1 априла, 2011 / 13:47

Демофест клуб из Бање Луке је саопштио да је склопљен споразум о стратешкој сарадњи на пољу музике, продукције и медија са Гранд продукцијом из Београда, најуспјешнијом музичком кућом у региону.

-С обзиром на успјешност нашег Демофест пројекта и самог Демофест клуба, природно је било да временом дође до сарадње са једном од најутицајнијих музичких продукција у региону – рекла је Брана Јанковић, дирекотр Аквариус огилви агенције из Бање Луке, фирме под чијим је окриљем ДФ.

Да све не остане само на ријечима, потрудио се Сале Поповић, алфа и омега Гранд продукције:

– Нас стално оптужују да смо тоталне "здухе", а како је агенција из Бање Луке учествовала у снимању филма "Здухач", то нас је опредијелило за сарадњу.

Поповић је најавио да ће у ДФК, бити организована заједничка прослава 1. маја, Међународног празника рада, када ће у клубу наступити Лепа Брена, као симбол некадашње државе и љепшег живота, а за роштиљ, који је планиран испред ДФК, побринуће се Боро Дрљача лично, као велики гурман и љубитељ специјалитета од меса.

Момци из бањолучког Сопота, заједно са члановима осталих бендова из Бање Луке, волонтерски ће бити ангажовани око цијепања одлоге за ватру, точења пива, резања лука и парадајза, те помагања Дрљачи око ватре и роштиља.

Најзначајнија ставка свјеже успостављене сарадње, обрадоваће све оне који су се пријавили на овогодишњи Демофест, а то је да ће побједници фестивала демо бендова у Бањој Луци добити прилику да конкуришу у такмичењу "Звезде Гранда" !

Незванично, већ је најављен дует побједника из 2009. године "Килинг џез хард кор бејби" са Дадом Полументом.