Спрема се атентат на Милана Кнежевића, а монтенегрнинска полиција подноси кривичну пријаву против истог

Не само да "Глас јавности" и данас има ћирилични логотип и слоган, а све остало дослиједно пише латиницом, већ "ексклузивно сазнају" не само да се атентат спремао, већ и ко је одређен за извршиоца!

петак, 15 маја, 2020 / 16:40

Пошто се србомрзачком режиму у Подгорици ништа више не може вјеровати, њихов текст преносимо у цјелости:

Како наш лист ексклузивно сазнаје, црногорски режим је посредством својих веза у регионалним криминалним круговима, ангажовао лица из албанског криминалног миљеа са подручја Косова и Метохије, да изврши атентат на једног од лидера Демократског фронта и неуморног борца за српске интересе у Црној Гори Милана Кнежевића.

Наиме, према наводима нашег извора из врха црногорске власти, за извршење атентата је одређен нико други до Фљорим Ејупи, некадашњи припадник терористичке "ОВК" који је својевремено оптужен од стране УНМИК-а да је извршио напад на аутобус "Ниш експреса" у месту Ливадице у близини Подујева на КиМ.

Тада је убијено 12 а рањено 43 српских цивила, при чему је истовремено један од осумњичених за убиство Оливера Ивановића, бившег председника политичке партије "Слобода, демократија, правда".

Организација атентата поверена је уском кругу лица веома блиских врху црногорске државе, како би се Милан Кнежевић елиминисао из политичке борбе, која данас у Црној Гори представља борбу за опстанак демократије и владавине права, а по свему судећи и борбу за живот.

(крај чланка Гласа јавности)

Кривичне пријаве (и за Мандића) због (пазите сад) "позивања на отпор"!?

Подгоричка полиција поднијела је кривичне пријаве против посланика Демократског фронта Андрије Мандића, Милана Кнежевића и Предрага Булатовића због сумње да су извршили кривично дјело позивање на отпор.

"6. маја 2020. године, посланик Скупштине Црне Горе А.М. је приликом свог излагања у пленарној сали Скупштине позивао грађане да се окупе у што већем броју на литији у Никшићу 12. маја 2020. године. Посланик М.К. је у свом излагању захтијевао од Митрополита црногорско-приморског Амфилохија да такође позове грађане да се окупе на литији у Никшићу у што већем броју. Осим тога, и посланик П.Б. је приликом свог излагања 7. маја позвао Митрополита црногорско-приморског Амфилохија, Епископа будимљанско-никшићког Јоаникија, као и Епископски савјет, да наставе са литијама", наводи се у саопштењу полиције.

На овај начин су, како се сумња, посланици извршили кривично дјело позивање на отпор и као и на непоштовање Наредбе Министарства здравља о забрани окупљања, поручују из Управе полиције.

Црногорска полиција је врло духовита, прим. Фронтал.РС