Eгзит 2016 већ продао 10.000 улазница

Тачно у подне, почела је глобална продаја улазница за „Егзит авантуру“ коју заједно чине „Егзит“ и „Си денс“ фестивали. За свега сат и по широм планете путем онлајн продаје разграбљено је првих 10.000 улазница!  Највише улазница за следеће издање „Егзит“ фестивала продато је у Србији и Црној Гори, а више хиљада иностраних посетилаца већ је […]

недеља, 6 децембра, 2015 / 11:44

Тачно у подне, почела је глобална продаја улазница за „Егзит авантуру“ коју заједно чине „Егзит“ и „Си денс“ фестивали. За свега сат и по широм планете путем онлајн продаје разграбљено је првих 10.000 улазница!

 Највише улазница за следеће издање „Егзит“ фестивала продато је у Србији и Црној Гори, а више хиљада иностраних посетилаца већ је потврдило свој долазак у Нови Сад.

Предњаче посетиоци из Велике Британије, Холандије, Француске, Белгије, Словеније, Хрватске, Македоније, Бугарске, Босне и Херцеговине, а забележене су прве продате улазнице у Аустралији и Аргентини.

Најповољније улазнице по цени од 5.490 динара сада су распродате и тренутно се у продаји налази ограничен број улазница за „Егзит“ фестивал по промотивној цени од 5.990 динара, са 65 одсто попуста у односу на финалну цену „Егзит авантуре“.

Током ове празничне акције, сви купци улазнице за највећу новосадску журку добиће и поклон улазницу за „Си денс“.

Улазнице се продају путем сајта Exitfest.org, те путем продајне мреже „Гигс тикс“, и благајнама широм Србије.

Ако је судити по распродатој суботи на овогодишњем „Егзиту“ и рекордној посети у овој деценији, уз данашњи снажан старт продаје улазнице који је већ надмашио претходну годину, наредно издање фестивала на Петроварадинској тврђави биће рекордно.

Први потврђени извођачи биће објављени ускоро, а љубитељи фестивала могу да очекују нека од најактуелнијих имена светске музичке сцене у комбинацији са провереним извођачима из најразличитијих жанрова, по чему је „Егзит“ и познат на светској фестивалској сцени.

У току преподнева испред централног продајног места „Гигс тикс“ у Париском магазину у Новом Саду окупило се више стотина најватренијих љубитеља фестивала, ишчекујући почетак продаје улазница, тачно у подне. Док су стајали у реду дужем од сто метара, фанове су забављали плесачи и уметници у пратњи ди-џеја, а они најбржи су добили и поклоне – улазнице за „Си денс“ фестивал, те нове "Exit Magic" цегере, постере, беџеве и чоколадице!

Био је то прави увод у магичну „Егзит авантуру“, која ће следећег лета повести своју публику на „Егзит“ фестивал од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави, након чега се журка наставља на плажи Јаз поред Будве у Црној Гори, на трећем „Си денс“ фестивалу од 14. до 16. јула.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *